Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Rochester Warrior® Weekend Experience –
September 14-15, 2019

Join the co-founders of Alignment Essentials along with special guests for a weekend of Warrior® Masterclasses, Workshops open to EVERYONE, and two Instructor Specialty Certifications (Warrior® BAND and Warrior® Tai Chi Yoga) being offered for the FIRST TIME EVER, and the only time in 2019!

Saturday, September 14 (DAY 1) – Warrior® WORKOUT, Band & Toning day (Masterclass, Workshop, Instructor Certification)
Sunday, September 15 (DAY 2) – Warrior® TAI CHI YOGA day (Masterclass, Workshop, Instructor Certification)

 

FULL WEEKEND Package Deals

Click below to purchase packages

Package #1- BOTH CERTIFICATIONS

ENTIRE WEEKEND INSTRUCTOR EXPERIENCE – 2 Instructor Certifications (Warrior® Band and Warrior® Tai Chi Yoga), 2 Masterclasses, 2 Workshops (Toning/Band and Tai Chi Yoga)
$298 NOW $248!

Package #2- BOTH WORKSHOPS

ENTIRE WEEKEND PARTICIPANT EXPERIENCE – 2 Masterclasses and 2 Warrior® Workshops (Band/Toning and Tai Chi Yoga)
$128 NOW $98!

Purchase Individual Events

Click below to purchase events

Saturday, Sept. 14
Masterclass ONLY – Warrior® Workout, Toning & Band: $25  (12:30-2:00pm)
Workshop – Warrior® BAND: $49  (12:30-3:30pm)
Instructor Certification – Warrior® BAND: $99  (12:30-5:30pm)

Sunday, Sept. 15
Masterclass ONLY – Tai Chi Yoga: $25 (11:30-1pm)
Workshop – Warrior® Tai Chi Yoga: $79   (11:30-3pm)
Instructor Certification – Warrior® Tai Chi Yoga: $199  (11:30-5:30pm)

 

Event Details

Saturday, September 14 (Day 1) – Warrior® WORKOUT, Band & Toning day
12:30 pm – 5:30 pm

SCHEDULE:
MASTERCLASS (Warrior® Workout, Toning, and Band mix) – 1.5 hours (12:30pm – 2:00pm)
WORKSHOP (Warrior® Toning/Band workshop, includes masterclass) – 3 hours (12:30pm – 3:30pm)
BAND TRAINING – 5 hours (12:30pm – 5:30pm)

COST:
Masterclass only – $25
Band Workshop – $49
Band Instructor training – $99

Sunday, September 15 (DAY 2) – Warrior® TAI CHI TOGA day
11:30 am – 5:30pm

SCHEDULE:
MASTERCLASS (Warrior® Tai Chi Yoga mix) – 1.5 hours (11:30am – 1pm)
WORKSHOP – 3.5 hours (11:30am- 3:00pm)
TAI CHI YOGA TRAINING – 6 hours (11:30am – 5:30pm)

COST:
Masterclass only – $25
WTCY Workshop – $79
WTCY Instructor training – $199